Alle verslagen van onze activiteiten die plaatsvonden in het jaar 2015

Motortrip Zwarte Woud

De neuzen van de motoren werden dit jaar naar Duitsland gericht. Het Zwarte woud was ons doel, ongeacht de weersomstandigheden.

Fietstocht Soos Walcheren

Voor de eerste maal sinds "loodsen"heugenis werd er op initiatief van de Belgische Loodsensociëteit en in samenwerking met de Loodsen Sport Verenigingen een fietstocht door Walcheren ingericht.

Paintball - Fort van Stabroek

Na de nationale feestdag was het aan de loodsen om te bewijzen dat ook zij hun vlag kunnen beschermen. Ondanks dat de plaats van afspraak duidelijk op de website was vermeld, was er toch eentje die van Fort gemist was. De groep met wachtenden vermoedden zelfs dat die ene bij "Ford Genk" was beland.

Bezoek Dossin Kazerne - Mechelen

10 LSV geïnteresseerden waren op het appel in Mechelen om een begeleid bezoek te brengen aan de 
“Dossin Kazerne “ .

Sloepentocht op de Leie

Onder LSVO vlag, maar als initiatiefnemers Geert Vandewalle en Mark Sermues, werd een nieuwe activiteit in het leven geroepen. De bewolking en lichte motregen van de ochtend schrikte de loodsen en hun familie niet af om met motorsloepen de Leie op en af te varen.

Uitstap Ibis

Op donderdag 15 mei vergezelden zeeloodsen Wim Buysse en Patricl Wallaeys 14 jongens en 2 juffen van het Koninklijk Werk IBIS op daguitstap naar Vlissingen.

EMPA Tornooi 2015 - Amsterdam

Van 14 tot 16 mei 2015 was het weer tijd voor het jaarlijkse EMPA voetbaltornooi, deze keer in Amsterdam. Ook dit jaar waren er weer loodsen-voetballers van bijna alle korpsen bereid om de strijd aan te gaan met de andere voetbalnaties zoals Italie, Noorwegen, Frankrijk, Duitsland, UK en uiteraard Nederland. Spijtig genoeg waren er dit jaar toch veel van de vaste spelers gekwetst, waardoor er maar net genoeg spelers aanwezig waren op het tornooi.

Mountainbike Vonêche

Op 3 mei 2015 spraken een 7-tal vrienden en mountainbike enthousiastelingen af bij "collega" Alex voor een dagje mountainbike in de Ardennen.

10 Miles Antwerpen

Bij deze willen wij graag ons lid en collega Sven Naets speciaal vermelden en proficiat wensen met zijn puike prestatie op de Antwerp 10 miles.

Het grote deelnemersveld van 41.300 deelnemers was voor Sven geen probleem. Hij eindigde op de 58ste plaats op 00:57:02. (gemiddeld 16,93 km/h).

Bezoek Mu-Zee Oostende

Onze gepensionneerden hebben vorige donderdag wat kultuur opgesnoven in het Mu-Zee in Oostende.