Viering Jong Gepensioneerden 2022 - 2024

Sedert lange tijd zijn we voor onze viering van locatie moeten veranderen. Onze keuze viel, na een prospectie door de voorzitter en secretaris (met gevolg) , op het restaurant "Runway 26-08", gelegen aan de luchthaven van Oostende en met zicht op de landingsbaan.

Het menu werd gesmaakt, de bediening was in orde en de sfeer was goed. de drie dingen die je nodig hebt voor een geslaagde avond.

Hier nog eens een opsomming van de feestvarkens (* = aanwezig).

Werfbezoek Oosterweel dok Zeebrugge

Ondanks een drietal late afzeggingen daagden 22 geïnteresseerden op voor een geleid bezoek aan de enorme werf te Zeebrugge. Werf die speciaal gebouwd werd voor de gelijktijdige constructie van 8 tunnelelementen van telkens 160m lang. Deze onderdelen zullen later gesleept worden naar Antwerpen in het kader van de Oosterweelverbinding. Na voltooiing van het transport naar A’pen wordt de werf trouwens omgebouwd naar terminal voor Roro-vaartuigen.

Nieuwjaarsreceptie Belgische Loodsensocieteit 2024

Ook dit jaar waren we opnieuw uitgenodigd in de Belgische Loodsensociëteit om korpsoverschrijdend een drankje te nuttigen. De opkomst was een succes. Toen deze de eerste maal plaats vond hadden we net genoeg om twee auto's te vullen, dit jaar hadden we al twee huurbusjes nodig. Onder deskundige leiding van de voorzitter en de secretaris werden onze 12 deelnemende leden naar Vlissingen gevoerd en terug .

Even werd het spannend toen we Knokke naderden. Een blaaskapelletje blokkeerde de weg maar geen van ons werd tegengehouden voor enkele medisch een fysische proeven. En daarvoor doen we het! Veilig heen en terug! 

Algemene Ledenvergadering St Martens-Latem

De eerste activiteit van het jaar zit er al weer op.

We kozen dit jaar een meer centralere plaats in de hoop meer leden aan te trekken. Er waren 7 aanwezigen maar we geven de moed echter niet op. Als we geen waardig alternatief vinden komen we volgend jaar ook terug naar de Bowlinn te St Martens-Latem.
Hopelijk mogen we dan wat meer leden verwelkomen.

Eerst op de dagorde was de Algemene Ledenvergadering. Na de bespreking van de financiële situatie werden de activiteiten op een rijtje gezet. Deze kunt u allemaal terugvinden in de agenda op onze website.