VTT Ardennen april 2023

Afgelopen dinsdagdagochtend vertrokken we naar Vonêche, een klein dorpje in de Belgische Ardennen, voor een mid-week vol mountainbiken. Bij aankomst in Vonêche werden we begroet door een prachtig vakantiehuis. Het huis was gezellig en van alle gemakken voorzien, met een grote tuin waar we onze fietsen konden stallen en een terras waar we konden ontspannen na een lange dag op de trails.

Algemene Statutaire Ledenvergadering 24 maart 2023

Op 24 maart 2023 bogen 8 leden (6 bestuursleden en 2 leden) zich over de papieren van de AV om alles goed te keuren en in orde te brengen voor het volgende werkjaar. Kort door de bocht, het was allemaal goed nieuws.

Met de nodige natjes werd er nog wat nagepraat over de komende activiteiten om dan aan te schuiven voor een lekkere steengrill/Cote à l'os/vegetarische grill.

 

Na afloop niets dan blije gezichten. 

Nieuwjaarsreceptie Belgische Loodsensocieteit

Nadat we wegens Covid twee jaar hebben geschrikkeld, was het weer tijd voor een verbroedering tussen de korpsen in de Belgische Loodsen Sociëteit. We werden hartelijk ontvangen en voorzien van voldoende 'natjes' en 'droogjes'.

De voorzitter van de soos heette ons welkom en maakte van de gelegenheid gebruik om de jong gepensioneerden even in de bloemetjes te zetten en te voorzien van een leuk cadeau.

LSVO had vanuit Oostende vervoer voorzien om gezamelijk naar Vlissingen te rijden. Met 9 personen waren we dan ook aangenaam vertegenwoordigd. Ook de volgende jaren zullen wij dit proberen te regelen!