IBIS

Steun aan de IBIS

vrijdag, 1 mei 2020

Vanwege de Coronacrisis kon de uitstap naar Vlissingen dit jaar niet doorgaan. Omdat we het zonde vonden wilden we toch iet s in de plaats doen voor onze Jongeren van de IBIS.

Uitstap IBIS

donderdag, 6 juni 2019
Tussen twee onweersachtige dagen in, koos LSVO, donderdag 6 juni 2019, uit als een prachtige dag voor een bezoek aan Vlissingen met de jongens van het Koninklijk Werk Ibis.

Uitstap IBIS

dinsdag, 12 juni 2018

Dit jaar mocht LSVO 17 leerlingen en drie begeleiders verwelkomen te Vlissingen. ‘s Morgens bezochten de leerlingen de reptielen-zoo Iguana. Ze waren zeer onder de indruk van de Boa Constrictors die wel tot 10 meter lang kan worden.

Uitstap IBIS

dinsdag, 13 juni 2017

Naar jaarlijkse gewoonte nodigde LSVO het 5de leerjaar van de Koninklijke Werk IBIS uit voor een uitstap naar Vlissingen. Na een eerste tussenstop in blankenberge om de voorzitter op te pikken richten we onze neuzen richting Breskens.

Uitstap Ibis

dinsdag, 14 juni 2016

Elf enthousiaste IBIS-jongeren en twee charmante begeleidsters werden door LSVO op 14 juni getrakteerd op een dagje Vlissingen.

Uitstap Ibis

vrijdag, 15 mei 2015

Op donderdag 15 mei vergezelden zeeloodsen Wim Buysse en Patricl Wallaeys 14 jongens en 2 juffen van het Koninklijk Werk IBIS op daguitstap naar Vlissingen.

Uitstap IBIS

woensdag, 18 juni 2014

Op donderdag 19 juni vergezelden zeeloodsen Wim Buysse, Bart Mortelmans en Michel De Meyer 12 jongens en 2 juffen van het Koninklijk Werk IBIS op daguitstap naar Vlissingen.

Uitstap Ibis

donderdag, 20 juni 2013

Op donderdag 20 juni vergezelden Patrick Wallaeys en William De Vlaminck een groep enthousiaste IBIS-jongeren van Oostende naar Vlissingen (via Breskens). Zoals elk jaar moesten we een drietal “gestrafte” jongens achterlaten op school ….

Uitstap Ibis

dinsdag, 12 juni 2012

Naar jaarlijkse gewoonte zijn we weer op uitstap geweest met het vijfde jaar van het Koninklijke Werk IBIS. 
Om 10h werden de jongens opgewacht door P. Van Langendonck en F. Pannecoucke   aan de veerhaven te Vlissingen. 

Uitstap Ibis

donderdag, 12 mei 2011

Ook dit jaar werd het 5de leerjaar door LSVO uitgenodigd te Vlissingen.

Pagina's

Abonneren op RSS - IBIS