Alle verslagen van onze activiteiten die plaatsvonden in het jaar 2016

Karting St Niklaas

Een bijna jaarlijks terugkerend evenement is de Karting. Ook dit jaar was de compititie groot.

Moto en Cabriotour Eifel

Voor het eerst sinds ongeveer 20 jaar motortrips werd de formule enigszins aangepast. Naast motoren verwelkomden we nu ook Cabrio's. Een schot in de roos!

Fietstocht Soos Walcheren

Er waren 17 fietsers: 6 rivierloodsen, 2 kanaalloodsen, 6 zeeloodsen, 3 nederlandse collega's.

Sloepentocht Leie

Al een week op voorhand werden de weersvoorspellingen nauwgelet in het oog gehouden en het zag er niet goed uit! Regen en Wind zouden ons uitstapje omvormen in een minder plezante ervaring. In het begin bleef het weerbericht ons met doemscenario's bestoken maar naarmate de sloependag naderde werden ze gelukkig zeer hoopvol.

Uitstap Ibis

Elf enthousiaste IBIS-jongeren en twee charmante begeleidsters werden door LSVO op 14 juni getrakteerd op een dagje Vlissingen.

Brugge Maritiem

Op donderdag 2 juni   was er een uitstap gepland met de gepensioneerden. Maritiem Brugge.

Verdronken lan van Saefetinge

Onder een dreigende hemel waren Phillipe ,Geert ,Frank en Mark, vergezeld van de ega's, op 22/5 om 09.15 klaar om een bezoek te brengen aan het verdronken land van saefthinge

Algemene Ledenvergadering met Bowling

Na een aantal jaren te zijn weggeweest, keerde de algemene ledenvergadering dit jaar terug naar de Bowling te Blankenberge. De geijkte formule van een stevige steengrill gevolgd door een even stevig potje bowling was ook dit jaar een succes.

Met 32 aanwezigen kunnen we spreken van een groot succes. Dat niet iedereen deel nam aan de bowling werd door iedereen probleemloos aanvaard. De zware optimalistie-onderhandelingen van de dag voordien zaten bij sommigen duidelijk in de kleren!

Nieuwjaarsreceptie Gepensioneerde leden

Met een prachtig uitzicht op de landingsbaan van de luchthaven van Oostende, werden in de Bel-Air de nieuwjaarswensen uitgewisseld. Na een lekker aperitief deden de 55 aanwezigen zich tegoed aan de lekkere lunch.

De sfeer was er zeer goed en de aanwezigen beloofden om allen volgend jaar opnieuw aanwezig te zijn op de nieuwjaarsreceptie.

Afspraak op Zaterdag 4 Februari 2017!!

Roland Boussemaere genomineerd voor Sportman van het Jaar te Knokke-Heist

Op 23 december 2015 heeft de Stedelijke Sportraad van Knokke-Heist de genomineerden gekozen die in aanmerking komen voor de sporttrofeeën 2015. De verschillende laureaten worden door een gerechtsdeurwaarder bekend gemaakt tijdens de officiële huldiging in het Casino van Knokke-Heist ter gelegenheid van de “Nacht van de Sport” op zaterdag 30 januari 2016. Je vindt de genomineerden hieronder opgesomd. Zijn genomineerd : Sportvrouw: Martine Aerts, Anne-Marie Danneels en Nancy Obreno (Tri Team). Sportman: Roland Boussemaere (Marathon Team), Piet Depauw (Tri Team) en Francis Reubens (Runnig Team).