De Belgen van de Country Marathon Club - Roland Boussemaere

Niet enkel onze jongeren zijn sportief. Naast Jean D'hondt die zijn sporen verdient tijdens de verschillende disciplines in het langlaufen, hebben ook nog Roland Boussemaere die jaarlijks een aantal marathon's loop, wereldwijd.

Onlangs verscheen er in het magazine running.be een reportage over oa Roland, te lezen via onderstaande link

Bron: running.be, De Belgen van de Country Marathon Club, pagina 42, tekst Dirk Van Thuyne, foto's Clem Mertens, Roland Boussemaere

Pensioenviering

Het was ruim twee jaar geleden dat we nog eens onze jong gepensioneerden huldigden. Gedurende de afgelopen twee jaar waren er opnieuw reeds 11 leden gepensioneerd:

Roger Allaert, Cyriel Bleyaert, Paul Boussy, Hans Burke, Roland Callebout, Jan Cappelier, Luc Depraetere, Denis Deridder, Jean-Marie Deryckere, Eddy Peperstraete en Patrick Wallaeys!

Na  twee pogingen (we hadden eerst een datum voorzien in het voorjaar) konden we toch nog 4 van de 11 verwelkomen. De afwezigen hadden andere verplichtingen of waren op reis.

Pensioenviering

De monding van de Schelde zag met lede ogen de laatste jaren weer enkele collega’s, wegens het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd, definitief geland worden.

Pensioenviering

Op zaterdag 10 maart werden Roland (Boussemaere), Ronald (Puystiens), Eddy (Titeca), Jan (Blomme), Donald (Decraecke) en Philip (Van Ryssen) in de bloemetjes gezet voor hun jaaaaaaren trouwe lidmaatschap aan LSV en hun pensionering uiteraard.

Het moet gezegd dat het Bel Air restaurant op de luchthaven van Oostende dit jaar wel een uitzonderlijk heerlijk menu voorschotelde voor de feestneuzen. 
Tussen de St.Jacobsvruchten en het lamskroontje door nam voorzitter Patrick Wallaeys even het woord om iedereen te bedanken en om de echtgenotes in de bloemetjes te zetten.

Pensioenviering

Dit jaar zette LSV zijn vers gepensioneerde leden “met stijl” in de bloemetjes. Jacques Loncke, Theo Vancauwenbergh, Roger Legein, Frank Bailleul, André Portier en Danny Lauweres werden namelijk in het prachtige Kasteel van Aertrycke gevierd.

Meer dan zeventig leden kwamen opdagen voor een heel lekkere maaltijd, een korte speech van voorzitter Patrick Wallaeys en een bedankingsspeech door R.A.. Nadien werden, onder muzikale begeleiding van DJ Jurgen, de oude knoken tot ongeveer 3h in de ochtend gepijnigd op de dansvloer.