Pensioenviering

De Belgen van de Country Marathon Club - Roland Boussemaere

vrijdag, 3 mei 2019

Niet enkel onze jongeren zijn sportief. Naast Jean D'hondt die zijn sporen verdient tijdens de verschillende disciplines in het langlaufen, hebben ook nog Roland Boussemaere die jaarlijks een aantal marathon's loop, wereldwijd.

Pensioenviering

vrijdag, 1 december 2017

Het was ruim twee jaar geleden dat we nog eens onze jong gepensioneerden huldigden. Gedurende de afgelopen twee jaar waren er opnieuw reeds 11 leden gepensioneerd:

Pensioenviering

zaterdag, 22 maart 2014

De monding van de Schelde zag met lede ogen de laatste jaren weer enkele collega’s, wegens het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd, definitief geland worden.

Pensioenviering

zaterdag, 10 maart 2012

Op zaterdag 10 maart werden Roland (Boussemaere), Ronald (Puystiens), Eddy (Titeca), Jan (Blomme), Donald (Decraecke) en Philip (Van Ryssen) in de bloemetjes gezet voor hun jaaaaaaren trouwe lidmaatschap aan LSV en hun pensionering uiteraard.

Pensioenviering

zaterdag, 17 oktober 2009

Dit jaar zette LSV zijn vers gepensioneerde leden “met stijl” in de bloemetjes. Jacques Loncke, Theo Vancauwenbergh, Roger Legein, Frank Bailleul, André Portier en Danny Lauweres werden namelijk in het prachtige Kasteel van Aertrycke gevierd.

Abonneren op RSS - Pensioenviering