Pensioenviering

Het was ruim twee jaar geleden dat we nog eens onze jong gepensioneerden huldigden. Gedurende de afgelopen twee jaar waren er opnieuw reeds 11 leden gepensioneerd:

Roger Allaert, Cyriel Bleyaert, Paul Boussy, Hans Burke, Roland Callebout, Jan Cappelier, Luc Depraetere, Denis Deridder, Jean-Marie Deryckere, Eddy Peperstraete en Patrick Wallaeys!

Na  twee pogingen (we hadden eerst een datum voorzien in het voorjaar) konden we toch nog 4 van de 11 verwelkomen. De afwezigen hadden andere verplichtingen of waren op reis.

Roger Allaert, Paul Boussy, Cyriel Bleyaert en Patrick Wallaeys werden, samen met hun echtgenoten, getrakteerd op een dineetje in het restaurant "Bel Air" te Oostende. Na de receptie en het terugzien van vele "oud gedienden" mochten we aanschuiven voor een heerlijke maaltijd. 

Na de hoofdschotel was het "moment suprême". De voorzitter lichtte de carriere van de gevierenden toe. Hierbij ontvingen zij een kisje wijn vanwege de OVL. De echtgenoten werden hierbij ook in de bloemetjes gezet.

We namen ook nog even de tijd om onze huidige penningmeester in de bloemetjes te zetten.

Daarna werden we nog aangenaam onderhouden met een perfect ge-time-de speech van RA Legein waarvoor onze oprechte dank.

Na het dessert en de koffie werd er nog wat bijgepraat om dan uiteindelijk de luchthaven te sluiten!