Pensioenviering

Op zaterdag 10 maart werden Roland (Boussemaere), Ronald (Puystiens), Eddy (Titeca), Jan (Blomme), Donald (Decraecke) en Philip (Van Ryssen) in de bloemetjes gezet voor hun jaaaaaaren trouwe lidmaatschap aan LSV en hun pensionering uiteraard.

Het moet gezegd dat het Bel Air restaurant op de luchthaven van Oostende dit jaar wel een uitzonderlijk heerlijk menu voorschotelde voor de feestneuzen. 
Tussen de St.Jacobsvruchten en het lamskroontje door nam voorzitter Patrick Wallaeys even het woord om iedereen te bedanken en om de echtgenotes in de bloemetjes te zetten.

Op het eind van de speech werd nog even aandacht & applaus gevraagd voor de jarenlange inspanningen die Josianne en André Monteyne leverden om de gepensioneerde leden regelmatig bij elkaar te krijgen. Ook via deze weg wensen wij hun nog even te eren hiervoor. Vanaf heden neemt Jan Vanleke deze taak over …

Terug naar het feest: nog uren na het laatste dessert en de finale koffie bleven de aanwezigen lekker keuvelen bij een borrel of pintje. Altijd een duidelijk signaal dat het feestje geslaagd is. We hopen dus dat Roland, Ronald, Eddy, Jan, Donald en Philip genoten van hun feestje en hopen hun nog regelmatig terug te zien op tal van activiteiten. … Binnen een tweetal jaar staat het volgend pensioneringsfeest op de agenda … de 60-plussers mogen zich al voorbereiden!