Nieuwjaarsreceptie Belgische Loodsensocieteit

Webnieuws overzicht

Op de laatste zondag worden de Loodsen Sport Verenigingen uitgenodigd door de Belgische LoodsenSociëteit om korpsoverschrijdend te klinken op het nieuwe jaar.

Vanuit Oostende werd gezamenlijk vervoer georganiseerd. Vorig jaar kwamen we net toe met een busje, dat jaar zat het busje stampvol en werd een extra wagen ingezet. Terwijl de eerste wagen langs Terneuzen rondreed, reed de tweede wagen naar Breskens om aldaar de veerboot naar vlissingen te nemen. Daar stond William met het busje te wachten om de "veerbootmannen" naar de soos te brengen.

Naast de gepensioneerden en loodsen in binnenbeurt, waren we ook blij een aantal loodsen die aan de beurt waren terug te zien. De drank vloeide rijkelijk en tegenaan zessen mochten we ook nog eens aanschuiven voor kibling met friet.

Een aangename babbel met collega's vulde de namiddag en voor we het beseften was het tijd om terug te keren naar de Belgische Kust.

Volgende jaar opnieuw! Noteer alvast in je agenda, zondag 27 januari 2019. Deze maal mikken we erop in aantal talrijker aanwezig te zijn dan onze riviercollega's.