Nieuwjaarsreceptie Belgische Loodsensocieteit

Nadat we wegens Covid twee jaar hebben geschrikkeld, was het weer tijd voor een verbroedering tussen de korpsen in de Belgische Loodsen Sociëteit. We werden hartelijk ontvangen en voorzien van voldoende 'natjes' en 'droogjes'.

De voorzitter van de soos heette ons welkom en maakte van de gelegenheid gebruik om de jong gepensioneerden even in de bloemetjes te zetten en te voorzien van een leuk cadeau.

LSVO had vanuit Oostende vervoer voorzien om gezamelijk naar Vlissingen te rijden. Met 9 personen waren we dan ook aangenaam vertegenwoordigd. Ook de volgende jaren zullen wij dit proberen te regelen!

Nieuwjaarsreceptie gepensioneerden 2020

Op 1 februari 2020 mocht LSVO 47 leden en hun echtgenoeten verwelkomen op onze Nieuwjaarsreceptie en etenje.
We waren verheugd om een aantal nieuwe gezichten te mogen verwelkomen en we hadden zelfs een rasechte BV die kwam meevieren.
Na het woordje van de voorzitter en Jan Vanleke werden de voetjes ondertafel geschoven om zich te laten bedienen door het uitstekende personeel van de Belair.

 

Nieuwjaarsreceptie Belgische Loodsensociëteit

Traditiegetrouw werden we op de laatste zondag van januari weer uitgenodigd op de Nieuwjaarsreceptie van de Belgische Loodsen Sociëteit.

Uiteindelijk waren we toch present met 12 LSVO leden vanuit Oostende en een 7-tal zeeloodsen die aan de beurt waren en even goede dag kwamen zeggen. Echt TOP! 
Het jaarlijkse weerzien blijft natuurlijk een leuke happening met een natje en een droogje. Iedereen tevreden dat er 2 BOB's (bedankt, William!)meewaren om iedereen veilig en verstandig thuis te krijgen.

Volgend jaar ben ik zeker dat er nog meer LSVO-ers aanwezig zullen zijn 

Verslag & Foto's Bart Lambert

Nieuwjaarsreceptie Gepensioneerde leden

We waren met 39. Spijtig genoeg waren er enkele afwezigen die normaal wel op het appel waren, maar dat heb je nu eenmaal met wat ouder publiek.
Wat mij bijzonder plezier deed was de aanwezigheid van 5 echtgenotes van overleden collega's. We mochten verwelkomen de echtgenotes van René Maes, Walter en Roger(RA) Legein, Eric Abel en de dochter van Jef Ponjaert.

Het restaurant Belair had haar beste beentje voorgestoken want het was niet alleen voldoende maar daarbij uiterst lekker. Zodoende is de volgende afspraak reeds gemaakt voor 1 februari 2020.

Nieuwjaarsreceptie Belgische Loodsensocieteit

Om 14h15 was het verzamelen geblazen op het Marie-Jose plein te Oostende. Samen gezellig een praatje doen in het busje naar Vlissingen met aan het roer de Voorzitter Himself!. We zijn blij te mogen vaststellen dat dit evenement steeds meer bijval vindt onder onze leden.

We krijgen, na het woordje van het soos-bestuur, de mogelijkheid om de hoogstnoodzakelijke werken te bezichtigen waar het soos-bestuur reeds anderhalf jaar druk mee bezig is. Het resultaat, ondadnks de afgewerkte staat, mag reeds gezien zijn. 4 ruime kamer worden volledig vernieuwd.

Nieuwjaarsreceptie Gepensioneerde leden

Op 3 Februari mochten we dit jaar 43 gepensioneerden verwelkomen op onze Nieuwjaarsreceptie. Het vaste adres waar we steeds welkom zijn en lekker eten was Restaurant Bel Air in het luchthavengebouw van de luchthaven van Oostende.

Het bestuur werd vertegenwoordigd door Peter Van Langendonck. De andere bestuursleden waren allemaal aan de beurt te Vlissingen.

Na de aperitief en een gezellige babbal onder elkaar werd met aandacht geluisterd naar de speech van Jan Vanleke.

De namiddag werd vervolgd met een lekkere driegangenmaaltijd.

Nieuwjaarsreceptie Belgische Loodsensocieteit

Op de laatste zondag worden de Loodsen Sport Verenigingen uitgenodigd door de Belgische LoodsenSociëteit om korpsoverschrijdend te klinken op het nieuwe jaar.

Vanuit Oostende werd gezamenlijk vervoer georganiseerd. Vorig jaar kwamen we net toe met een busje, dat jaar zat het busje stampvol en werd een extra wagen ingezet. Terwijl de eerste wagen langs Terneuzen rondreed, reed de tweede wagen naar Breskens om aldaar de veerboot naar vlissingen te nemen. Daar stond William met het busje te wachten om de "veerbootmannen" naar de soos te brengen.

Nieuwjaarsreceptie Gepensioneerde leden

Op zaterdag 4 februari 2017 vond opnieuw de LSVO Nieuwjaarsreceptie plaats voor de gepensioneerd. Na het aperitief en een woordje van de ondervoorzitter was het voor de 44 aanwezigen tijd om de voetjes onder de tafels van de BelAir te schuiven en te genieten van een uitstekende maaltijd.

Nieuwjaarsreceptie Gepensioneerde leden

Met een prachtig uitzicht op de landingsbaan van de luchthaven van Oostende, werden in de Bel-Air de nieuwjaarswensen uitgewisseld. Na een lekker aperitief deden de 55 aanwezigen zich tegoed aan de lekkere lunch.

De sfeer was er zeer goed en de aanwezigen beloofden om allen volgend jaar opnieuw aanwezig te zijn op de nieuwjaarsreceptie.

Afspraak op Zaterdag 4 Februari 2017!!

Nieuwjaarsreceptie Gepensioneerde leden

Dit jaar heetten we iedereen welkom in het Restaurant Bel Air in de luchthaven van Oostende.