Uitstap Jubelpark

Wanneer je gepensioneerd bent, dan doe je vanalles om eens buiten te zijn. Gepensioneerden loodsen kijken blijkbaar niet meer naar weerberichten. Zo waren de weersomstandigheden tijdens de excursie naar Brussel verre van ideaal zijn. Spijtig genoeg waren er twee loodsen bij , die nog niet op pensioen waren en die op tijd terug thuis moesten zijn. Deze twee waren dan ook de “molfits”.

Na een treinreis naar Brussel van 3u45 met daarbij nog een paar metrostations konden we rond 13u30 aan tafel in het Museum van het Leger en de Krijgsgeschiedenis.

Dit eetmaal werd afgesloten om 14u40 met de melding dat het Museum UITZONDERLIJK zou sluiten om 15 uur. We waren rond 19 uur terug thuis.

Aan de lachende gezichten te zien heeft iedereen genoten van deze perfecte uitstap, met weliswaar een lekker buffet, en kijken we terecht uit naar de volgende happening.

Toch dank aan Marc Claus, die zijn medewerking verleende aan deze expeditie, die zonder twijfel in de annalen zal genoteerd worden als : de langste treinreis in België ooit en het kortse museumbezoek.

Als gevolg van hun deelname beslisten voorzitter en secretaris hun pensionering nu met een paar jaar uit te tsellen… ze willen absoluut niet meer op stap met de gepensioneerden!