Uitstap Ibis

Op donderdag 20 juni vergezelden Patrick Wallaeys en William De Vlaminck een groep enthousiaste IBIS-jongeren van Oostende naar Vlissingen (via Breskens). Zoals elk jaar moesten we een drietal “gestrafte” jongens achterlaten op school …. jammer voor hen want ook dit jaar bleven de regenbuien op zee hangen en hadden de 17 wel aanwezige jongens weer in superdagje.

Met de veerboot naar Vlissingen, dan het reptielenmuseum, gevolgd door een lekkere spaghetti in de Soos en een uitgebreide rondvaart met de redeboten om af te sluiten met 2 uurtjes plezier in het Arsenaal.  Genoeg om de begeleiders volledig af te matten … de jongeren daarentegen hadden nog genoeg kracht om rond te ravotten op de dijk tijdens de terugtocht.

 Ook dit jaar weer niks anders dan glunderende gezichten en daarvoor doet LSV het telkens weer met plezier. Volgende jaar staat trouwens de 25e keer deze uitstap op onze agenda …. zowaar een jubileumuitstap.

 Langs deze weg wensen wij ook de opperschipper, schippers en bemanningen van de redeboten te bedanken voor het uiterst warm onthaal die ze gaven aan de groep.  En een speciale vermelding gaat naar Rob, de nieuwe uitbater van onze Soos die naast het serveren van een heerlijke spaghetti elke jongere, onverwachts, verwende met een zak vol snoep. Bedankt Rob, ze hebben ervan genoten!