Nieuws 2008

Alle verslagen van onze activiteiten die plaatsvonden in het jaar 2008

Bezoek Visserijmuseum

donderdag, 13 november 2008

Op 13 november waren we weer op stap met onze gepensioneerden, ditmaal richting “Bachten de Kupe” waar we het vernieuwde Visserijmuseum van Oostduinkerke bezochten.

Wapiti Mountainbike Bredene

zondag, 9 november 2008
Bart Mortelmans

De WAPITI Mountainbike Classic Bredene was de tweede manche van het Mountainbike Kustcriterium: een regelmatigheidscriterium van in totaal 6 strandraces die plaatsvinden langsheen de Vlaamse Kust.

Kruien

zondag, 19 oktober 2008

5 kruiers en 23 hongerig magen stonden deze morgen op het strand van Nieuwpoort klaar voor een historische garnaalvangst. Met een fris windje en onder een bewolkte hemel kozen William, Patrick, Bernard, Bart en Rene het ruime sop.

Voetbalwedstrijd Lodico's - Loodsen te Breskens

donderdag, 9 oktober 2008
Erwin Michiels

Onder een blakende zon en in een piekfijn uitgeruste voetbaltempel werd voor het eerst sinds het oprichten van de vereniging een voetbalwedstrijd georganiseerd tegen de Lodico's.

Karting St Niklaas

woensdag, 8 oktober 2008

De opkomst dit jaar was verbluffend. Alle korpsen waren vertegenwoordigd. Met 32 volwassenen en 19 kinderen kunnen we dus echt spreken van een succes.

Motorrit Waimes

maandag, 15 september 2008
tot en met
woensdag, 17 september 2008
Jo en Hilde Depypere

Op 15 september was hotel Hotleu de place to be, tenminste voor wie van motorrijden houdt, lekker eten, lachen en veel plezier. Dat was ons beloofd en de verwachtingen werden zeker ingelost.

Helicopterdoop NHV

zaterdag, 6 september 2008

Wegens het daverend succes van 2006 en onder impuls van Filip Lonneville werd er voor de tweede maal een Luchtdoop boven Oostende georganiseerd voor de leden van LSVO en hun vrienden en kennissen.

Uitstap Vlissingen

donderdag, 28 augustus 2008

Op 28 augustus trokken onze gepensioneerden voor de elfde keer per bus naar Vlissingen en de Soos.

Tennistornooi De Haan

dinsdag, 26 augustus 2008

Ondanks de plechtige beloften van de weermannen dat de zon zou schijnen op de LSV-sportmiddag bleef het wolkendek boven De Haan gesloten en vooral grijs.

Watersportdag Bredene

zondag, 3 augustus 2008
Patrick Wallaeys

Vandaag konden de waterratten onder ons zich eens uitleven bij de Watersportclub Inside - Outside te Bredene.

Pagina's

Abonneren op RSS - Nieuws 2008