Tennistornooi De Haan

Activiteit Overzicht
Webnieuws overzicht

Ondanks de plechtige beloften van de weermannen dat de zon zou schijnen op de LSV-sportmiddag bleef het wolkendek boven De Haan gesloten en vooral grijs. Gelukkig bleef alles droog zodat de 20-tal tennissers en ongeveer evenveel fietsers er een heel aangename middag van maakten.

In het tennistornooi bepaalde een onschuldige loodsenhand, voor zover dit bestaat uiteraard, wie tegen wie speelde in een serie dubbels. Na drie uur zweten kwamen bij de mannen Danny Lauweres en Jan Vanleke als winnaars naar voor. Bij de dames mochten Tania Lauwereins en Micheline Timmerman naar de finale. In een match dubbel gemengd wonnen uiteindelijk Danny en Micheline met ruime winstcijfers (6/0) van Jan en Tania.

Bij de fietsers nam de voorzitter Patrick Wallaeys de groep op sleeptouw voor een rit langs het kanaal Oostende-Brugge. Meermaals poogden de jongeren het tempo op te voeren maar ze werden telkenmale terug ter orde geroepen door de leider van het peleton. Uiteindelijk kwamen ook zij tevreden en vooral droog terug van een trip door de polders.

Tennisclub De Polderblomme deed nadien z'n uiterste best om de grote groep magen te vulllen met stoofvlees + friet. "Veel en vooral lekker" was het meest gehoorde commentaar achteraf ... op naar een 2e editie volgend jaar dus!