EMPA Tornooi 2011 - Vlissingen

Activiteit Overzicht
Webnieuws overzicht

Na één minuut, stilte ter naggedachtenis van onze overleden collega Filip Lonneville, werd het startschot gegeven voor het 37st tornooi. Zoals vorig jaar werd met verenigde krachten aan het Internationaal Loodsen voetbal tornooi deelgenomen. De samenwerking LSVO - LSVA leverde echter niet het verhoopte succes. Verder leverden onze sportverenigingen nog elk een voetballer aan het EMPA-team. Tom Dierckens mocht optreden als doelman en Pieter Vintevogel deed zijn duitje in het zakje op het middenveld. Bij de eerste wedstrijd van het EMPA-team waren ze slechts goed genoeg om als reserve te fungeren.

Met één gelijkspel op 4 wedstrijden mocht het samengestelde belgische team in de kleinste finale (voor de 9de en 10de plaats) strijden tegen het EMPA team. Met 3 prachtige doelpunten (2 x Bob Catteceur en 1x Didier Laureys) kreeg onze deelname toch nog een positief einde.

Onze deelnemers: Jimmy Masson, Steve Burm, Ward Puttemans, Michel Defer, Erwin Michiels, Tom Dierckens, Jacky Hottinger, Christophe Claus, Serge Hilardi

Het tornooi werd uiteindelijk gewonnen door Rotterdam. Een spannende finale Rotterdam - Kiel eindigde met een 0 - 0 stand. De penalties dienden uiteindelijk te beslissen. De 13de strafschop was uiteindelijk de goede voor de Rotterdams Loodsen.