BBQ-Time Belgische Loodsen Societeit

Aangenaam weer, een goed jazz bandje, een lekkere BBQ, dit was het ideale recept voor een korpsoverschrijdende bbq, georganiseerd door de Belgische Loodsen Sociëteit.

Als eerste mocht LSVO de spits afbijten. De hoeve “Les Jardin de Jeanne” in Middelkerke was de ideale locatie.

Na een welkomsaperitief  en een babbel met de vele collega’s van andere korpsen werd er gesmuld van de lekkere barbecue.

Ondertussen werd gans het gebeuren opgeluisterd door een jazzbandje die het geheel perfectioneerde.

Nieuwjaarsreceptie Belgische Loodsensocieteit

Om 14h15 was het verzamelen geblazen op het Marie-Jose plein te Oostende. Samen gezellig een praatje doen in het busje naar Vlissingen met aan het roer de Voorzitter Himself!. We zijn blij te mogen vaststellen dat dit evenement steeds meer bijval vindt onder onze leden.

We krijgen, na het woordje van het soos-bestuur, de mogelijkheid om de hoogstnoodzakelijke werken te bezichtigen waar het soos-bestuur reeds anderhalf jaar druk mee bezig is. Het resultaat, ondadnks de afgewerkte staat, mag reeds gezien zijn. 4 ruime kamer worden volledig vernieuwd.

Volleybal tornooi Antwerpen

Onze laatste twee echte LSV-volleballers Joost Hautekiet en Filip Pannecoucke kregen dit jaar hulp vanuit VTSZ (Patrick Puis & Peter Feys), DAB-L (Dirk Vanhee) en van een chinese vrijwilligger (William De Vlaminck) om een ploeg te vormen.

Alhoewel ingedeeld in de aartsmoelijke reeks A slaagde LSVO er in om ondanks telkens een zwakke start zijn eerste twee wedstrijden te winnen. Terneuzen werd ingeblikt met 27/14 & 27/24 waarna LVV Vlissingen voor de bijl ging met 17/12 & 16/13.

Internationaal Volleybaltornooi Gent

Versterkt met een contingent radarwaarnemers en Dirk Vanhee, was LSVO fier om op de derde plaats te eindigen in het Internationaal volleyball tornooi te Gent.

Boven vlnr: Wim Buysse, Filip Pannecoucke, Patrick Puis, Peter Feys.

onder vlnr: Mascotte, Dirk Vanhee, Joost Hautekiet

Uitslag:

Volleyballtornooi Vlissingen

Op 31 mei trokken de laatste der lsv volleyball- mohikanen naar vlissingen om er het tiende Schelde toernooi te spelen.

De moeilijke datum belette tal van gevestigde waarden om de verplaatsing mee te maken. Geen nood echter, want samen met de RAWA's vormden we het gelegenheidsteam LSVO & Co., met groot succes.

Na een moeilijke voorronde wist de ploeg zich in de finalepoule te plaatsen. Daarin verbaasden ze iedereen om zowaar, met prachtig volleyball, naar de finale door te stoten. Jammer werd de finale één wedstrijd te veel en wordt er verloren van de Havendiensten Terneuzen.