Nieuwjaarsreceptie Belgische Loodsensocieteit 2024

Ook dit jaar waren we opnieuw uitgenodigd in de Belgische Loodsensociëteit om korpsoverschrijdend een drankje te nuttigen. De opkomst was een succes. Toen deze de eerste maal plaats vond hadden we net genoeg om twee auto's te vullen, dit jaar hadden we al twee huurbusjes nodig. Onder deskundige leiding van de voorzitter en de secretaris werden onze 12 deelnemende leden naar Vlissingen gevoerd en terug .

Even werd het spannend toen we Knokke naderden. Een blaaskapelletje blokkeerde de weg maar geen van ons werd tegengehouden voor enkele medisch een fysische proeven. En daarvoor doen we het! Veilig heen en terug! 

Algemene Ledenvergadering St Martens-Latem

De eerste activiteit van het jaar zit er al weer op.

We kozen dit jaar een meer centralere plaats in de hoop meer leden aan te trekken. Er waren 7 aanwezigen maar we geven de moed echter niet op. Als we geen waardig alternatief vinden komen we volgend jaar ook terug naar de Bowlinn te St Martens-Latem.
Hopelijk mogen we dan wat meer leden verwelkomen.

Eerst op de dagorde was de Algemene Ledenvergadering. Na de bespreking van de financiële situatie werden de activiteiten op een rijtje gezet. Deze kunt u allemaal terugvinden in de agenda op onze website.