Alle verslagen van onze activiteiten die plaatsvonden in het jaar 2020

1000 Bochten 2020 - Vogezen

Omdat we de dichtere regio's eigenlijk al een beetje gezien hadden, zijn we een beetje verplicht om ons te verleggen. Het gevolg daarvan is dat de reizen ook wat verder van onze thuisbasis liggen.

Officieel ging de rit door van 31 augustus tot 4 september maar gezien de afstand van 650 km tot onze bestemming vertrokken de meeste een dagje vroeger en kwamen ze een dagje later terug.

Steun aan de IBIS

Vanwege de Coronacrisis kon de uitstap naar Vlissingen dit jaar niet doorgaan. Omdat we het zonde vonden wilden we toch iet s in de plaats doen voor onze Jongeren van de IBIS.

In overleg met de school werd beslist om het bedrag dat we normaal sponsoren voor de uitstap, op een andere, educatie manier mocht  besteed worden. Als voorstel kregen we van de school de aankoop van drie Bouwdozen "mBot Ranger Robot Kit".

Het deed ons veel plezier dat we woensdag dan ook onderstaande mail van de IBIS ontvingen:

 

Sven Naets - Kampioen der Kampioenen te Malle

Op 7 februari 2020 werd onze collega en lange afstandsloper Sven Naets te Malle gehuldigd omwille van zijn uitstekende prestaties in 2019. In September 2019 behaalde hij de bronzen medaille tijdens het EK atletiek voor 'Masters'.

Door de Sportraad van Malle werd hij verkozen tot "Kampioen der Kampioenen".

Nieuwjaarsreceptie gepensioneerden 2020

Op 1 februari 2020 mocht LSVO 47 leden en hun echtgenoeten verwelkomen op onze Nieuwjaarsreceptie en etenje.
We waren verheugd om een aantal nieuwe gezichten te mogen verwelkomen en we hadden zelfs een rasechte BV die kwam meevieren.
Na het woordje van de voorzitter en Jan Vanleke werden de voetjes ondertafel geschoven om zich te laten bedienen door het uitstekende personeel van de Belair.

 

Nieuwjaarsreceptie Belgische Loodsensociëteit

Traditiegetrouw werden we op de laatste zondag van januari weer uitgenodigd op de Nieuwjaarsreceptie van de Belgische Loodsen Sociëteit.

Uiteindelijk waren we toch present met 12 LSVO leden vanuit Oostende en een 7-tal zeeloodsen die aan de beurt waren en even goede dag kwamen zeggen. Echt TOP! 
Het jaarlijkse weerzien blijft natuurlijk een leuke happening met een natje en een droogje. Iedereen tevreden dat er 2 BOB's (bedankt, William!)meewaren om iedereen veilig en verstandig thuis te krijgen.

Volgend jaar ben ik zeker dat er nog meer LSVO-ers aanwezig zullen zijn 

Verslag & Foto's Bart Lambert