Moto en Cabriotour Eifel

Activiteit Overzicht
Webnieuws overzicht

Voor het eerst sinds ongeveer 20 jaar motortrips werd de formule enigszins aangepast. Naast motoren verwelkomden we nu ook Cabrio's. Een schot in de roos!

Naast 8 motorfietsen telden we ook 6 Cabrio's. Naast oude gekenden, die reeds enkel jaren terug het motorrijden voor bekeken hield, zagen we ook nieuwe gezichten. Met 22 personen logeerden we in het kleine stadje Rhens, gelegen langs de RIjn.

De motorrijders troepten de eerste dag rond de middag samen in St Vith. Na een snack werden de voorwielen richting Rhens gericht. Daar werden we opgewacht door de Cabriorijders. Na een stevige douche ging het aperitief er vlot in.

Met de drukke planning van de komende twee dagen, werd het snel avond en gingen de lichtjes bij sommige snel uit. Prachtige banen, mooie uitzichten en goede plaatsen om effe uit te blazen verbaasden zowel Motor en Cabrio rijder.

Op de laatste dag werd de traditionele biefstuk-friet genuttigd in het biermuseum, net buiten St Vith. Na de koffie ging ieder zijn eigen weg naar alle uithoeken van het land.

Met de planning voor volgend jaar zit het ook snor. Woensdag 6 tot en met zaterdag 9 september 2017 mag reeds als "niet beschikbaar" in de agenda ingevuld worden. Verdere details worden later ingevuld.