Sven Naets - Kampioen der Kampioenen te Malle

Op 7 februari 2020 werd onze collega en lange afstandsloper Sven Naets te Malle gehuldigd omwille van zijn uitstekende prestaties in 2019. In September 2019 behaalde hij de bronzen medaille tijdens het EK atletiek voor 'Masters'.

Door de Sportraad van Malle werd hij verkozen tot "Kampioen der Kampioenen".

De Belgen van de Country Marathon Club - Roland Boussemaere

Niet enkel onze jongeren zijn sportief. Naast Jean D'hondt die zijn sporen verdient tijdens de verschillende disciplines in het langlaufen, hebben ook nog Roland Boussemaere die jaarlijks een aantal marathon's loop, wereldwijd.

Onlangs verscheen er in het magazine running.be een reportage over oa Roland, te lezen via onderstaande link

Bron: running.be, De Belgen van de Country Marathon Club, pagina 42, tekst Dirk Van Thuyne, foto's Clem Mertens, Roland Boussemaere

Antwerp 10 Miles

Dat LSVO nog steeds topsporters herbergt mag dan amper geweten zijn, toch zijn ze er. Tijdens de Antwerp 10 miles behaalt Sven Naets de 14de plaats (op 23000 deelnemers!) met een tijd van 52m 22s.

Halfweg de wedstrijd lag Sven nog op de 20st plaats maar bij de ingang van de Waaslandtunnel (na 13,1 km) was hij reeds naar de 14de plaats opgeschoven. Deze wist hij te handhaven tot aan de finish. Sven eindigde  3m 40 seconden na de winner wat toch nog eens wijst op een zeer puike prestatie.

Proficiat Sven!!!

Op onderstaande link vind je alle prestaties van Sven van vorig jaar.