Viering Jong Gepensioneerden

datum van de activiteit

Deelnameprijs Volwassenen

€60.00

Na het uitstel van de viering in het najaar van 2020 doen we een nieuwe poging. Een ganse groep mensen is met pensioen. Hoog tijd om hen in de bloemetjes te zetten:

Luc Van Zandycke*, Peter Demyttenaere, Philippe Genbrugge*, Paul Van Wezenmael, Bernard Vandecasteele, Firmin Gins*, Dirk Reynders, Marc Boterberg*, Piet Strick*, Marc Defloor, Arthur Ducheyne, Mark Sermeus*, Stanny De Witte*, Roger Lust*, De Groote Reginald*, Van Leeckwyck HugoNaesen Patrick, Moens Peter*, De Metsenaere Peter*. 

(* hebben zich verontschuldigd voor het feest)

Wij vieren hen in het Restaurant Belair op de luchthaven van Oostende. Het menu kost 60,00 €/pp. De meerprijs wordt door LSVO gesponsord.

Aanvang : 18h30

Menu

(drank inbegrepen: 1 aperitief Kir met hapjes, ½ fles huiswijn (wit, rosé of rood), 1 spuitwater of plat water, 1 koffie of thee)

 

Spiesje van gebakken scampi met Oosterse kerrie

*****************************************************

 

Filet van parelhoen, Portsaus en boschampignons

*****************************************************

 

Warme appeltaart met Calvados en vanilleroomijs

*****************************************************

 

Inschrijven kan via het inschrijvingsformulier. Na inschrijving volgt een mail met betalingsinstructies.

Tijdens onze activiteiten worden er af en toe foto's en sfeerbeelden genomen. Deze kunnen gebruikt worden in het verslag op onze website of verschijnen in onze nieuwsbrieven. Hebt u dit liever niet, gelieve ons dan tijdig op de hoogte te brengen. We respecteren uw wens en zullen ervoor zorgen dat u niet in beeld komt. U kunt ons hiervoor steeds mailen op dit adres