Thorntonbank Cruise

datum van de activiteit

Deelnameprijs Volwassenen

€55.00

Bezoek aan het windmolen park op de Torntonbank.

Op vrijdag 9 juli om 11 uur is de afvaart voorzien voor onze Thorntonbank Cruise. We hebben de Albatros afgehuurd samen met een andere groep van onze gids Jori, daardoor is het aantal plaatsen beperkt. Het spreekt vanzelf dat jullie ook vrienden of familie kunnen meenemen.

Er is geen mogelijkheid om een maaltijd te nuttigen aan boord, dus breng zelf uw sandwiches mee.
Drank is wel beschikbaar.

De voorziene duur is 5 à 6 uur en er is een 2 talige gids aanwezig.

Deelnameprijs voor de Cruise bedraagt 55 euro p/p. Betaling gebeurt door overschrijving op rekening van LSVO BE31 751210219955 met vermelding van "Windmolenpark" . Er zijn een 20 tal plaatsen voorzien.

Indien de uitstap niet kan doorgaan vanwege de pandemie of het slechte weer (max 4 Bft) dan zullen we een nieuwe datum voorstellen.Mocht deze U niet schikken dan betalen we het gestorte bedrag terug.

Na de Cruise kunnen zij die dit wensen samen een hapje eten (ter plaatse te betalen) in de Strandbar "Phare East".

Inschrijven kan via het inschrijvingsformulier

De  betaling geldt als bevestiging van uw inschrijving.

Tijdens onze activiteiten worden er af en toe foto's en sfeerbeelden genomen. Deze kunnen gebruikt worden in het verslag op onze website of verschijnen in onze nieuwsbrieven. Hebt u dit liever niet, gelieve ons dan tijdig op de hoogte te brengen. We respecteren uw wens en zullen ervoor zorgen dat u niet in beeld komt. U kunt ons hiervoor steeds mailen op dit adres.